AUTOVERHUUR

Particulier
Verhuizen, wintersport, toeren door Nederland voor een familiebezoek, een dagje of weekend naar het strand met mooi weer, geen zin om uren in de trein te zitten? Huur een auto bij Auto van Gompel – Reusel. Als Renault-dealer beschikken wij over een groot aanbod Renaults die ook voor de verhuur worden aangeboden. Flexibele mobiliteit is het toverwoord van de laatste jaren. Met Renault Rent bent u altijd verzekerd van de gewenste auto voor de gewenste periode. En tegen een zeer gunstig tarief!

Zakelijk
Voor de zakelijke markt bieden we tijdelijke mobiliteit voor korte of langere termijn. Dag- of weekverhuur maar ook shortlease zijn de mobiliteitsoplossingen voor onze zakelijke klanten. Of een voorloopauto indien een nieuwe auto in bestelling staat. Bij Renault Rent vindt u altijd een vergelijkbaar model om deze periode te overbruggen!

Hoelang wilt u de auto huren?
Bij ons is het mogelijk om de auto voor verschillende periodes te huren. U heeft de keuze uit een dagdeel, dag, weekend of week. We hebben personenauto’s en bedrijfswagens. Dus of u nu gaat verhuizen of voor een zakelijke afspraak snel op de plek van bestemming wilt zijn, we hebben een geschikte auto voor u klaarstaan.

Dagdeel08:00 uur – 12:30 uur
13:00 uur – 17:00 uur
17:30 uur – 08:00 uur (de volgende ochtend)
DagEen huurdag duurt 24 uur en begint om 08:00 uur of om 17:00 uur.
WeekendVan vrijdagmiddag 17:00 uur tot maandagochtend 08:00 uur.
WeekGedurende zeven dagen.

Onbezorgd op weg
Wilt u een auto bij ons reserveren? Meer weten over het eigen risico en de extra’s waarmee een Renault is uitgerust? Neem contact met ons op.

Goed om te weten

 • Bij het ophalen van de auto dien je, je te legitimeren met een geldig rijbewijs en een geldige ID-kaart of geldig paspoort.
 • Bij autohuur en shortlease betaal je een borgsom (€ 500,-) plus de verwachte huurprijs per PIN vooraf.
 • Voor het huren van een Renault Rent auto gelden de standaardbepalingen van de BOVAG, afdeling autoverhuur. Je vind deze bepalingen op de achterzijde van je huurovereenkomst.
 • Voor Autohuur en Shortlease bedraagt het standaard eigen risico € 500,-. Voor € 5,- per dag, met een maximum van € 100,- per maand is het bedrag van € 500,-. (incl. btw) in de volgende categorieën te verlagen naar:
  • Personenauto’s € 150,-
  • Bedrijfswagens € 250,-
  • Rijbewijs < 1 jaar € 300,-
  • Leeftijd < 21 jaar € 300,-